Detekce posttranslačních modifikací proteinů po působení cytotoxických látek na tkáňovou kulturu - Pěluchová, Karin (2006)
Má bakalářská práce se zaměřila na studium působení cytotoxických látek PCB 153 a EGF na tkáňovou kulturu WB-F344. Proto tento experiment bylo využito základní metody proteomiky-Dvourozměrné elektroforézy, dále Western blottingu a hmotnostní spektrometrie. Teoretická část práce charakterizuje použité metody, v praktické části práce je popsán vlastní experiment.