Sbírka fotografie Moravské galerie v Brně - Chlupatá Lucie (2005)
Teoretická část: historie fotografie, vývoj sběratelství fotografie, uchovávání fotografických sbírek. Praktická část: informace o Moravské galerii v Brně a Uměleckoprůmyslovém muzeu, praktické poznatky o sbírce fotografie Moravské galeie v Brně