Stanovení enzymových aktivit pomocí kapilární elektroforézy - Václavíková, Liliana (2006)
enzymy a jijich enzymová aktivita,kapilární elektroforéza, její módy, instrumentace a výhody, stanovení enzymových aktivit pomocí kapilární elektroforézy, pre-capillary stanovení, on-capillary stanovení a post-capillary stanovení.