Public poetry in the work of Tony Harrison - Filipová, Lenka (2006)
Tato diplomová práce se zabývá poezií Tonyho Harrisona, její schopností oslovit co nejširší veřejnost a přitom si uchovat svůj politický význam. Práce se věnuje sbírce sonetů "The School of Eloquence" a filmové i knižní podobě básně "V"