An analysis of English animal idioms - Lekešová, Veronika; Kudrnáčová, Naděžda, 1956-; Masarykova univerzita. Katedra anglistiky a amerikanistiky (2006)
Cílem práce je poskytnout dalším studentům anglického jazyka příručku anglických idiomů, konkrétně idiomů se zvířaty. Hlavním cílem bylo sesbírat co nejvíce zvířecích idiomů z různých tištěných i on-line zdrojů. Dalším cílem bylo provést statistický výzkum idomatických tříd a stylistického zařazení idiomů.
The aim of the thesis was to provide learners of English with a useful handbook of a group of English idioms, namely animal idioms. The focus was to compile as many animal idioms as possible in various printed and on-line sources. The next aim was to do a statistical research about idiomatic classes and distribution of the animal idioms across style.
Vedoucí práce: Naděžda Kudrnáčová.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Filozofická fakulta, 2006.
Keywords: bakalářské práce