An analysis of English animal idioms - Lekešová, Veronika (2006)
Cílem práce je poskytnout dalším studentům anglického jazyka příručku anglických idiomů, konkrétně idiomů se zvířaty. Hlavním cílem bylo sesbírat co nejvíce zvířecích idiomů z různých tištěných i on-line zdrojů. Dalším cílem bylo provést statistický výzkum idomatických tříd a stylistického zařazení idiomů.