Bibliography of Czech translations and adaptations of Daniel Defoe's novel Robinson Crusoe - Seibertová, Lucie, 1984- (2006)
Tato práce pojednává o českých překladech a adaptacích slavného románu Daniela Defoe Robinson Crusoe. Je založena na kompletním seznamu těchto překladů a adaptací. Sestavení seznamu bylo součástí mého výzkumu a v práci je podrobněji rozebrán.