Characters in campus novels by David Lodge - Bartoňová, Zuzana (2006)
Bakalářská práce se zabývá universitním románem Davida Lodge; hlavně děl Changing Places (Hostující profesoři), Small World (Svět je malý) a Nice Work (Pěkná práce). Práce je rozdělena do devíti kapitol. Nejdříve se práce zabývá představením autora a jeho děl jako celku, poté přistupuje k charakterizaci hlavních postav a následně se věnuje jednotlivým postavám podrobně. Závěr práce patří i ostatním postavám z uvedených děl. Záměrem práce je hlavně zdůraznění komického aspektu v románech Davida Lodge