Statistická analýza firemních nákladů - Jobbová, Katarína (2006)
Diplomová práca spočíva v spolupráci s firmou Kinex, a.s., Bytča. Firma sa snaží implementovať do svojho podnikania princípy Lean Manažmentu a metódu Six Sigma. Ich popis je obsahom časti tejto práce. Jadro práce tvorí analýza konkrétnych nákladových položiek firmy Kinex, a.s., Bytča.