Porovnání nových metod sekvenace bakteriálních genomů s metodou klasickou - Vinarský, Vladimír (2006)
Práce se zabývá srovnáním sekvencovací moderních metod ve srovnání s metodou klasickou, sangerovou. na konci jsou vyhodnocenz výhody a nevýhody.