Geomorfologické mapování údolí Svratky (úsek Březina - Veverská Bítýška)

Předkládáná práce se zabývá studiem průlomového údolí Svratky mezi Březinou a Veverskou Bítýškou, konkrétně vytvořením geografické charakteristiky zájmového území, mapa elementárních forem georeliéfu a podrobné geomorfologické mapy 1: 10 000 v programu ArcGIS 9.0 a její morfogenetickou a morfodynami...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pelikán, Leoš (Dissertant)
Other Authors: Máčka, Zdeněk, 1973- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2006.
Subjects:
Online Access:http://is.muni.cz/th/99794/prif_b/
Cover Image
LEADER 04983ctm a22009737a 4500
001 MUB01000462446
003 CZ BrMU
005 20140624180854.0
008 060630s2006 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-04-10 
035 |a (ISMU-VSKP)104246 
040 |a BOD114  |b cze  |d BOD004 
072 7 |a 528  |x Geodezie. Kartografie  |2 Konspekt  |9 7 
080 |a 528.94:551.4  |2 MRF 
080 |a 004.9:91  |2 MRF 
080 |a (043)378.2  |2 MRF 
080 |a 528  |2 MRF 
100 1 |a Pelikán, Leoš  |% UČO 99794  |* [absolvent PřírF MU]  |4 dis 
245 1 0 |a Geomorfologické mapování údolí Svratky (úsek Březina - Veverská Bítýška)  |h [rukopis] /  |c Leoš Pelikán. 
246 1 1 |a Geomorphologic mapping of Svratka valley 
260 |c 2006. 
300 |a 58 l., [31] l. příl. +  |e 1 tubus (3 l. map). 
500 |a Vedoucí práce: Zdeněk Máčka. 
502 |a Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 2006. 
520 2 |a Předkládáná práce se zabývá studiem průlomového údolí Svratky mezi Březinou a Veverskou Bítýškou, konkrétně vytvořením geografické charakteristiky zájmového území, mapa elementárních forem georeliéfu a podrobné geomorfologické mapy 1: 10 000 v programu ArcGIS 9.0 a její morfogenetickou a morfodynamickou interpretací. Práce také popisuje vývoj geomorfologického mapování a jeho současné trendy a nové technologie, které používá.  |% cze 
520 2 9 |a The submitted thesis deals with the study of the river Svratka fault gap between Veverská Bítýška and Březina. Its aim was to present geographical charakteristics of the studied locality, to map elementary forms of the georelief and produce a detailed geomorphologic map with the scale of 1 : 10 000 in ArcGIS 9.0 programme. Next step is morphogenetic and morphodynamic interpretation of geomorfologic map. The thesis also describes the developement of the geomorphologic mapping, as well as its current trends and new technologies.  |9 eng 
650 0 7 |a geomorfologická kartografie  |7 ph202529  |2 czenas 
650 0 7 |a geografické informační systémy  |7 ph114617  |2 czenas 
650 0 7 |a mapování  |7 ph122634  |2 czenas 
650 0 9 |a geomorphological cartography  |2 eczenas 
650 0 9 |a geographical information systems  |2 eczenas 
650 0 9 |a mapping  |2 eczenas 
651 7 |a Svratka (Česko : řeka : oblast)  |7 ge190984  |2 czenas 
651 7 |a Veverská Bítýška (Česko)  |7 ge131286  |2 czenas 
651 9 |a Veverská Bítýška (Czechia)  |2 eczenas 
655 7 |a bakalářské práce  |7 fd132403  |2 czenas 
658 |a Geografie a kartografie  |b Geografie  |c PřF B-GK GEOG (GEOG)  |2 CZ-BrMU 
700 1 |a Máčka, Zdeněk,  |d 1973-  |7 xx0097095  |% UČO 7080  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Geografický ústav  |7 ko2005276089  |4 dgg 
856 4 1 |u http://is.muni.cz/th/99794/prif_b/ 
CAT |c 20060630  |l MUB01  |h 0451 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20060731  |l MUB01  |h 1402 
CAT |a DRABKOVA  |b 02  |c 20060817  |l MUB01  |h 1437 
CAT |a DRABKOVA  |b 02  |c 20060817  |l MUB01  |h 1438 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20061102  |l MUB01  |h 1017 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2156 
CAT |a ZITTERBART  |b 02  |c 20070927  |l MUB01  |h 0920 
CAT |c 20071001  |l MUB01  |h 0057 
CAT |c 20071003  |l MUB01  |h 2202 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1812 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0537 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0101 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0125 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1806 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0719 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 0949 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1102 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100929  |l MUB01  |h 0308 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20101109  |l MUB01  |h 2236 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20101109  |l MUB01  |h 2236 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1852 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 2302 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110818  |l MUB01  |h 1601 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0049 
CAT |c 20120410  |l MUB01  |h 1611 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1819 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20120628  |l MUB01  |h 2319 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120718  |l MUB01  |h 0828 
CAT |a ANTLOVAX  |b 02  |c 20121030  |l MUB01  |h 1513 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20130211  |l MUB01  |h 1546 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0744 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131009  |l MUB01  |h 1404 
CAT |a KOURILOVAX  |b 02  |c 20140624  |l MUB01  |h 1808 
CAT |c 20150901  |l MUB01  |h 1430 
CAT |c 20150921  |l MUB01  |h 1351 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1459 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1724 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1118 
CAT |a SVERAKOVAX  |b 02  |c 20201019  |l MUB01  |h 1215 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-04-10 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFSK  |b ÚK sklad  |3 K 7973  |5 3145331572  |8 20060731  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20180419  |r 20060731 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK sklad  |d K 7973  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j PRFSK