Dynamické modely ve společenských vědách - Linkensederová, Klára (2006)
Dynamické modely ve společenských vědách řešené pomocí diferenciálních rovnic s konkrétní aplikací na modelu bezbariérových tras v jednodušší a složitější verzi.