Užití a zneužití fraktálů - Wiesner, Robert (2006)
Autor: Bc. Robert Wiesner. Studium, obor práce: FI M-SS VT [sem 10, roč 5], PřF: UM [sem 10, roč 5], Učitelství matematiky pro střední školy. Předmět SZZ: Diplomová práce. Název práce: Užití a zneužití fraktálů. Vedoucí: RNDr. Zdeněk Pospíšil, Dr. Pracoviště: Výzkumné pracoviště pro funkcionální diferenciální rovnice a matematicko-statistické modely. Počet stran: 56. Rok obhajoby: 2006.