Vytvoření webových stránek oddělení sportovních her při MU KSE - Kaprál, Michal (2006)
V naší práci jsme se zabývali zdokumentováním tvorby www stránek oddělení sportovních her při MU KSE, jak z teoretického tak praktického hlediska. Práce je určena jako návod pro další vývoj www stránek Fakulty sportovních studií.