Úlohy s prostorovými tělesy v Mongeově zobrazovací metodě - Morávková, Blanka, 1982- (2006)
Tématem mé diplomové práce je Úlohy s prostorovými tělesy v Mongeově zobrazovací metodě. Text je zpracován ve formě učebnice použitelné pro výuku na středních školách. Obsahuje tři kapitoly: zobrazení těles, rovinné řezy těles, průnik přímky s tělesem. Po vyložení teorie následují řešené příklady.