Rotační plochy - Červinka, Jindřich, 1982- (2006)
Cilem diplomové práce Rotačni plochy je popsat základni pojmy a úlohy na obecných rotačních plochách a na rotačnich kvadrikách. Součástí diplomové práce jsou zadání příkladů na volných listech.