Les locutions figées dans le Canard enchaîné - Belušíková, Katarína (2006)
Názov mojej práce znie Les locutions figées dans le Canard enchaîné (Ustálené slovné spojenia v časopise Canard enchaîné). Cieľom mojej práce bolo zostaviť prehľad ustálených slovných spojení, ktoré sa nachádzajú v časopise Canard enchaîné, a zistiť, akú úlohu zohrávajú v texte a jazyku typickom pre tento časopis. V rámci mojho výskumu som sa zaoberala dvoma číslami tohto časopisu a používala som pritom internetový slovník Trésor de la langue française