Dreimal Antigone - Fránková, Šárka (2006)
Tato práce je analýzou tří tragédií s tématem Antigony. Jsou to: "Antigona" od Sofokla, "Sofoklova Antigona" od Bertolta Brechta a "Hodina Antigony" od Clause Hubalka