Las estrategias del lenguaje publicitario en los anuncios de cosmética - Antonická, Pavla; Stehlík, Petr, 1971-; Masarykova univerzita. Ústav románských jazyků a literatur (2006)
Práce je psána ve španělském jazyce a zabývá se strategiemi jazyka v reklamách na kosmetiku publikovaných v časopisech určených pro ženy. Jazyk reklamy je analyzován z hlediska slovní zásoby (neologizace, přejímání cizích slov, využití jednotlivých slovních druhů), syntaxe (typy vět) a z hlediska pragmatického (jakých metod využívá, aby působil na čtenářky)
The whole work is written in Spanish. It deals with the strategies of the language of advertising in advertisements of cosmetics published in magazines aimed at women. It studies the use of Spanish from the lexical, syntactic and pragmatic point of view
Vedoucí práce: Petr Stehlík
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Filozofická fakulta, 2006
Keywords: kosmetika; reklama a propagace -- jazykové aspekty; španělština; advertising; cosmetics; Spanish language; diplomové práce; master's theses