Las estrategias del lenguaje publicitario en los anuncios de cosmética - Antonická, Pavla (2006)
Práce je psána ve španělském jazyce a zabývá se strategiemi jazyka v reklamách na kosmetiku publikovaných v časopisech určených pro ženy. Jazyk reklamy je analyzován z hlediska slovní zásoby (neologizace, přejímání cizích slov, využití jednotlivých slovních druhů), syntaxe (typy vět) a z hlediska pragmatického (jakých metod využívá, aby působil na čtenářky)