Společnost v Tibetu z antropologické perspektivy - Bartošová, Gabriela (2006)
Tématem mé bakalářské práce je zachycení společnosti v Tibetu z antropologické perspektivy na základě informací z odborných knižních publikací, osobní zkušenosti rodinného přítele a dostupných informací na internetu.Svou práci jsem rozdělila na několik částí s ohledem na zachycení všech podstatných faktů, které mají vliv na vytváření Tibetu jako celku.