Analýza genomů baktérií mléčného kvašení a jejich zdraví prospěšných vlastností - Janoszowská, Dagmar (2006)
Cílem mé bakalářské práce bylo zpracovat literaturu zabývající se tématikou analýzy genomu bakterií mléčného kvašení se zaměřením na jejich zdraví prospěšné vlastnosti.