Kolicin a jeho receptor - Bosák, Juraj, 1983-; Šmarda, Jan, 1930-2021; Masarykova univerzita. Ústav experimentální biologie (2006)
Práca obsahuje základné informácie o interakciách cytotoxického proteínu - kolicínu - s proteínmi bunečného povrchu citlivej baktérie.
This review contains basic informationes about interactions of cytotoxic protein - colicin - with proteins on cell envelope of sensitive bacteria.
Vedoucí práce: Jan Šmarda.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 2006.
Keywords: enterobakterie; mikrobiologie; Enterobacteriaceae; microbiology; bakalářské práce; bachelor's theses