Změny vybraných nespecifických imunitních mechanismů u myší po imunizaci - Potyšová, Sandra (2006)
Cílem diplomové práce bylo zhodnotit vliv CpG ODN jako adjuvans při imunizaci myší celobuněčným antigenem Borrelia afzelii. Byl zkoumán jeho vliv na nespecifické imunitní mechanismy.