Zur Schloss - und Dorf - Thematik im Werk Marie von Ebner - Eschenbach - Dyková, Soňa (2006)
Práce zkoumá povídkovou tvorbu s tématy zámku a vesnice z hlediska historicko sociologického na základě sbírky Schlo - und Dorfgeschichten