E-learningová podpora výuky předmětu MTB - cyklistika - Zaoral, Petr, 1983- (2006)
Cílem práce je shrnout současné e-learningové možnosti Informačního systému MU a podat stručný návod k tvorbě vlastního urzu pro všechny učitele.Textová část práce je popisem výhod a možností e-learningu na MU se stručným návodem k jejich vytvoření. V elektronickém zpracování na CD lze najít praktickou aplikaci některých popsaných postupů na kurzu Cyklistika MTB.