Soutěžní disciplíny v aerobiku pro širokou veřejnost - Švédová, Markéta (2006)
V práci jsou zpracovány a vyhodnoceny zkušenosti z účastí na různých typech soutěží i z cvičitelské praxe v oblasti komerčního aerobiku.