Rozvoj maximální rychlosti v atletických bězích - Šmejc, Jakub (2006)
ANOTACE ŠMEJC, Jakub: Rozvoj maximální rychlosti v atletických bězích. Bakalářská práce. Brno: FSps MU, 2006, 37 stran. Cílem této bakalářské práce je popsat všechny faktory a metody vedoucí k rozvoji maximální rychlosti v atletických bězích. Poukázat na zvláštnosti a specifičnosti maximální rychlosti.