Porovnání přípravy hráče futsalu a kopané na úrovni regionálních soutěží - Outrata, Pavel (2006)
ANOTACE Tato bakalářská práce hovoří a pojednává o rozdílu odlišnosti dvou sportů. které jsou pro širokou veřejnost často stejné nebo aspoň velmi podobné. Tyto sporty jsou velký fotbal a futsal. A proto jsou zde zmiňovány rozdíly nejen z jejich historie, pravidel a celkové charakteristiky, ale také z celkové přípravy hráče. Charakterizuje kondiční přípravu, techniku, taktiku, herní kombinace a také psychickou přípravu hráče. Dále zde můžete najít kapitolu týkající se samostatného tréninku hráčů a rozdělení celé fotbalové a futsalové sezóny.