Olympijské ideály: otazníky a vykřičníky - Minařík, Ivan (2006)
Ivan Minařík: Olympijské ideály: otazníky a vykřičníky, Brno MU FSpS, 2006, 55 str. Historie olympiských ideálů a změna hodnot ve vrcholovém sportu. Proces korcionalizace. Budoucnost olympijského hnutí a fair play.