Metodika taneční výchovy v mateřských školách - Krejcarová, Michaela (2006)
ANOTACE Michaela Krejcarová Metodika taneční výchovy v mateřských školách Bakalářská práce. Brno, Masarykova univerzita 2006, 48 stran Bakalářská práce osahuje poznatky získané z praxe i odborné literatury, které mohou být využity při výuce taneční výchovy v mateřských školách.