Poruchy příjmu potravy - Jančářová, Denisa (2006)
Anotace: Jančářová, Denisa: Poruchy příjmu potravy, bakalářská práce. Brno: MU FSpS, 2006, 38s Tato práce teoreticky rozebírá poruchy příjmu potravy. Konkrétně je zaměřena na problematiku mentální anorexie a mentální bulimie, což jsou nemoci způsobené nedostatečnou výživou. Dále se zabývá léčbou, průběhem, prognózou a komplikacemi, které z těchto poruch vyplývají.