Tréninková jednotka začínajícího jedince ve fitness centru - Fryšavský, Tomáš; Bubníková, Hana, 1977-; Masarykova univerzita. Katedra sportovní edukace (2006)
FRYŠAVSKÝ, Tomáš: Tréninková jednotka začínajícího jedince ve fitness centru, bakalářská práce. Brno: MU FSpS, 2006. 50 stran Moje bakalářská práce je zaměřena na cyklický trénink pro začínajícího jedince ve fitness centru. Jsou zde cviky na posílení i protažení každé svalové partie.
FRYŠAVSKÝ, Tomáš: Training activity of the beginner in the fitness centre, The bachelor thesis. Brno: MU FSpS, 2006. 50 pages My bachelor thesis is aiming at circuit-training for begining individual in fitnesscentre. There are exercises for braceing up and stretching every muscular part.
Vedoucí práce: Hana Bubníková
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studií, 2006
Keywords: fitness; kondiční cvičení; sportovní trénink; condition exercises; fitness; sports training; bakalářské práce; bachelor's theses