Změny pravidel basketbalu a jejich vliv na efektivnost hry - Blézlová, Radka (2006)
Tato práce se skládá z rozboru změn v pravidlech basketbalu, které nastaly v letech 1998 až 2004. Celkem bylo osm změn, které pozitivně ovlivnily hru (např. zrychlení i zefektivnění hry).