Hry a dynamické systémy - Jurková, Kateřina (2006)
První kapitola obsahuje úvod a motivaci. V druhé kapitole jsou základní definice jak teorie her, tak i diferenciálních rovnic. Třetí kapitola je věnována symetrickým hrám. Nejdříve nalezení rovnovážné strategie a poté vyjádření hry pomocí systému diferenciálních rovnic. Celá kapitola je zakončena příkladem hrou Hawk-Dove. Čtvrtá kapitola je věnována hrám asymetrickým. Nejprve nalezení rovnovážné strategie, vyjádření hry pomocí systému diferenciálních rovnic. Následně se podíváme podrobněji na hry dvou hráčů o dvou strategiích a poté na konflikty N hráčů. Celá kapitola je opět zakončena příkladem a to Battle of Sexes.