Zařazení sportovních aktivit do náplně letních dětských táborů - Findejs, Jan (2006)
FINDEJS, Jan: Zařazení sportovních aktivit do náplně letních dětských táborů. Brno: MU FSpS. 43 s. Bakalářská práce je zaměřena na problematiku výchovy ve volném čase. Popisuje úlohu dětských táborů a sportování na nich ve výchovném procesu dítěte.