Somatotypologické a somatometrické diference jednotlivých atletických disciplín - Klíma, Lubomír (2006)
Anotace Klíma, Lubomír: Somatotypologické a somatometrické diference jednotlivých atletických disciplín, Bakalářská práce, Brno: MU, 2006, 40s Cílem této práce bylo zjistit somatometrické a somatotypologické odlišnosti v běžeckých disciplínách na 200m, 800m a 5000m popisem charakteristik jednotlivých disciplín.