Sportovní aktivity na letním dětském táboře - Vlašicová, Lucie (2006)
Anotace Vlašicová, Lucie. Sportovní aktivity na letním dětském táboře, bakalářská práce. Brno: MU FSpS, 2006. 50 s. Teoretická část mé práce je zaměřena na obecný výklad pojmu volný čas, na jeho funkce a formy. V praktické části bylo hlavním cílem konkretizovat program letního tábora v závislosti na věkovém složení účastníků, prostředí a podmínkách a z programu vybrat sportovní aktivity. Podkladem byl 14-ti denní tábor Nový Řadov, jehož hlavní náplní byla celotáborová hra. Klíčová slova: (volný čas, hra, sportovní aktivity, táborový program, letní dětský tábor).