Možnosti cykloturistiky v oblasti Břeclavsko - Toušová, Kateřina (2006)
V teoretické části práce je popsána turistika, její druhy včetně cykloturistiky a typy kol. Praktická část je zaměřena na možnosti cykloturistiky v oblasti Břeclavsko, která je prezentována v podobě tří cyklotras.