Specifická omezení daná tělesným handicapem ve sportovním a skalním lezení - Komenda, Martin (2006)
Komenda, Martin : Specifická omezení daná zdravotním handicapem ve skalním a sportovním lezení. Brno, MU, FSpS, 2006. 33 stran. Bakalářská práce je orientována na bezpečné lezení zrakově handicapovaných..