Charakteristika aerobních a wellness programů ve fitness centrech - Dusíková, Alena (2006)
Cílem této práce je předložit rozdělení a charakteristiku aerobních programů ( druhy aerobiku, indoor cycling ) a wellness programů ( tzv. body and mind - power yoga, Pilates ), které se dostávají do popředí ve fitness centrech. Součástí této BP je i porovnání nabíky aerobních porgramů dvou fitmess center.