Sportovní aktivity zrakově postižených - Černý, Lukáš (2006)
Černý, Lukáš: Sportovní aktivity zrakově postižených, bakalářská práce. Brno, MU 2006. 39 s. Tato práce shrnuje a popisuje téměř všechny sporty které se dají provádět se zrakovým postižením, popisuje důležitost zraku pro náš život a uvádí možnost sportování zrakově postižených ve městě Brně prostřednictvím občanského sdružení Tandem Brno.