Individuální příprava hráče ledního hokeje - Mráz, Zdeněk (2006)
MRÁZ, Zdeněk: Individuální příprava hráče ledního hokeje. Bakalářská práce. Brno: MU FSpS, 2006. Práce popisuje teoretické a praktické poznatky pro sestavení individuálního programu v letní přípravě pro hráče ledního hokeje.