Struktura stylů v kung fu - Malý, Miroslav (2006)
Malý, Miroslav: Struktura stylů v kung-fu, bakaláská práce. Brno: MU FSpS, 2006. s. 79. Práce popisuje rozdělení jednotlivých stylů v bojovém umění kung-fu. Klíčová slova: bojové umění, historie, styly, struktura, charakteristika, rozdělení, mistr, klášter Shaolin.