Profesionální image sestry - Donutilová, Hana (2006)
Mým hlavním cílem bylo vystihnout nejdůležitější faktory, které ovlivňují práci sestry. Zkoumala jsem rozdíly mezi názorem studentek druhého a čtvrtého ročníku střední zdravotnické školy na profesoinální image sestry. Chtěla jsem zjistit jaké jsou důvody k volbě tohoto povolání a zda jsou spokojeny s úrovní znalostí na této škole.