Výskyt a rozložení refrakčních vad - Trnečková, Šárka; Richter, Jan; Masarykova univerzita. Lékařská fakulta (2006)
Tato práce svým obsahem přibližuje problematiku refrakčních vad. V teoretické části jsou popsány příčiny vzniku a rozdělení refrakčních vad spolu s jejich charakteristikou. Dále jsou zde uvedeny i možnosti jejich korekce. Praktická část je zaměřena na průzkum v oblasti refrakčních vad, sleduje nejen jejich typ a velikost, ale také spokojenost klienta s korekcí.
This work its include approach questions error of refractions. In theoretical parts they are described reason beginning and divided error of refractions society with their characterization. Further they are here introduced and possibility their corrections. Practical part of is externatizalion on research in areas error of refractions, followed be no go their type and greatness, but also satisfaction client with correction.
Vedoucí práce: Jan Richter.
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Lékařská fakulta, 2006.
Keywords: afakie; anizometropie; myopie; presbyopie; refrakční chirurgické výkony; refrakční vady; Anisometropia; Aphakia; Myopia; Presbyopia; Refractive Errors; Refractive Surgical Procedures; diplomové práce; master's theses