Současná podoba české tištěné a on-line hudební žurnalistiky - Kačurová, Jana (2006)
Současná podoba české hudební žurnalistiky (vycházející z vývoje a proměn v 90. letech), srovnání její papírové a on-line podoby, její vývoj a aktuální postavení. Doba mezi koncem (exkluzivity) tištěných časopisů a nástupem on-line éry, se zaměřením na hlavní představitele, charakteristiku a názorový profil některých klíčových médií. Analýza formálních prostředků, terminologie hudební publicistiky a názorů jejích představitelů.