Mediální obraz Vladimíra Železného - Poláková, Dana (2006)
Smyslem této práce bylo zjistit, jak byl konstruován mediální obraz Vladimíra Železného v denících Právo a Lidové noviny ve čtyřech zvolených obdobích v letech 1999-2004.