Řecké svatební písně, přísloví a zvyky - Kalcojanisová, Diana (2006)
Hlavním tématem předkládané práce je řecká svatba, její zvyky, tradice, lidové svatební písně a přísloví. Cílem práce je ukázat, jak vypadala řecká svatba v nepřetržité kontinuitě od počátku 19. století až po dnešní dobu. Popisuje celý svatební proces od období před zásnubami až po slavnosti po svatbě. Většinu zvyků doprovází svatební písně