Vliv ropné zbraně na zahraniční politiky USA a Evropy

Cílem předkládané práce Vliv ropné zbraně na zahraniční politiky USA a Evropy je analyzovat příčiny a průběh dosavadních použití ropné zbraně a jejich dopad na zahraniční politiku obou zmíněných mocností. Práce proto na základě analyzovaných mezinárodně-politických a ekonomických zkušeností vymezuje...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Černoch, Filip, 1981- (Dissertant)
Other Authors: Suchý, Petr, 1970- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2006.
Subjects:
Online Access:http://is.muni.cz/th/65444/fss_m/
Cover Image
LEADER 17903ctm a22040457a 4500
001 MUB01000461130
003 CZ BrMU
005 20060915141710.0
008 060623s2006 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-04-10 
035 |a (ISMU-VSKP)122054 
040 |a BOD114  |b cze  |d BOD031 
080 |a 665.61  |2 MRF 
080 |a 620.9:338.23  |2 MRF 
100 1 |a Černoch, Filip,  |d 1981-  |7 js20060526023  |% UČO 65444  |4 dis 
242 1 4 |a The "oil weapon" and its impact on the foreign policies of the USA and Europe  |y eng 
245 1 0 |a Vliv ropné zbraně na zahraniční politiky USA a Evropy  |h [rukopis] /  |c Filip Černoch. 
260 |c 2006. 
300 |a 89 l. :  |b tab., graf. 
500 |a Vedoucí práce: Petr Suchý. 
502 |a Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Fakulta sociálních studií, 2006. 
520 2 |a Cílem předkládané práce Vliv ropné zbraně na zahraniční politiky USA a Evropy je analyzovat příčiny a průběh dosavadních použití ropné zbraně a jejich dopad na zahraniční politiku obou zmíněných mocností. Práce proto na základě analyzovaných mezinárodně-politických a ekonomických zkušeností vymezuje nutné okolnosti a podmínky, za kterých může být tento prostředek ekonomické války úspěšný, dále nastiňuje některá omezení, kterým použití ropné zbraně čelí. Vyústěním textu je predikce možného použití ropné zbraně v budoucnu.  |% cze 
520 2 9 |a The goal of the submitted work The Oil Weapon and its Impact on the Foreign Policies of the USA and Europe is to analyze the process and reasons for the existing application of the Oil Weapon and their impact on the foreign policies of the two mentioned powers, USA and Europe. The study summarizes factors and conditions essential to the successful use of oil as a means of economic war. It also delimitates several restrictions and obstructions in using the Oil Weapon. The study aims to predict the possible use of the Oil Weapon in the international relations in near future.  |9 eng 
650 0 7 |a energetická politika  |7 ph136852  |2 czenas 
650 0 7 |a ropa  |7 ph116059  |2 czenas 
650 0 9 |a energy policy  |2 eczenas 
650 0 9 |a petroleum  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
658 |a Mezinárodní teritoriální studia.  |b Mezinárodní vztahy a evropská studia.  |c FSS N-MS ME (ME)  |2 CZ-BrMU 
700 1 |a Suchý, Petr,  |d 1970-  |7 jo20000082547  |% UČO 17886  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra mezinárodních vztahů a evropských studií  |4 dgg 
856 4 1 |u http://is.muni.cz/th/65444/fss_m/ 
CAT |c 20060623  |l MUB01  |h 0451 
CAT |a DOFKOVA  |b 02  |c 20060915  |l MUB01  |h 1202 
CAT |a DOFKOVA  |b 02  |c 20060915  |l MUB01  |h 1301 
CAT |a DOFKOVA  |b 02  |c 20060915  |l MUB01  |h 1417 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2156 
CAT |c 20071001  |l MUB01  |h 0056 
CAT |c 20071003  |l MUB01  |h 2202 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1812 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0124 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1805 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 0948 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1102 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100929  |l MUB01  |h 0307 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1850 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 2301 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20111019  |l MUB01  |h 1010 
CAT |a KOZOVAX  |b 02  |c 20111214  |l MUB01  |h 1523 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20111219  |l MUB01  |h 1614 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20111219  |l MUB01  |h 1615 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0048 
CAT |c 20120410  |l MUB01  |h 1608 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120502  |l MUB01  |h 0806 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120607  |l MUB01  |h 1332 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0741 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130605  |l MUB01  |h 0750 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130905  |l MUB01  |h 0804 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130905  |l MUB01  |h 0805 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130905  |l MUB01  |h 0811 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1820 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140702  |l MUB01  |h 0738 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140702  |l MUB01  |h 0750 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140702  |l MUB01  |h 0756 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140702  |l MUB01  |h 0806 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140702  |l MUB01  |h 0817 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140715  |l MUB01  |h 0923 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140715  |l MUB01  |h 0929 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140715  |l MUB01  |h 0933 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140715  |l MUB01  |h 0941 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140715  |l MUB01  |h 1253 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140715  |l MUB01  |h 1256 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140807  |l MUB01  |h 0753 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140807  |l MUB01  |h 0759 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140807  |l MUB01  |h 0805 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140807  |l MUB01  |h 0811 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140807  |l MUB01  |h 0814 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140807  |l MUB01  |h 0818 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140807  |l MUB01  |h 0822 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140807  |l MUB01  |h 0827 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140807  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140807  |l MUB01  |h 0900 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140807  |l MUB01  |h 0907 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150715  |l MUB01  |h 0722 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150715  |l MUB01  |h 0725 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150715  |l MUB01  |h 0727 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150715  |l MUB01  |h 0735 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150715  |l MUB01  |h 0738 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150715  |l MUB01  |h 0752 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150715  |l MUB01  |h 0755 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150715  |l MUB01  |h 0758 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150715  |l MUB01  |h 0801 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150715  |l MUB01  |h 0806 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150715  |l MUB01  |h 0811 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150715  |l MUB01  |h 0846 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150715  |l MUB01  |h 0849 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150715  |l MUB01  |h 0855 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150715  |l MUB01  |h 0907 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150715  |l MUB01  |h 0915 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150715  |l MUB01  |h 0924 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150715  |l MUB01  |h 0931 
CAT |c 20150901  |l MUB01  |h 1430 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 0748 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 0751 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 0754 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 0757 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 0805 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 0809 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 0812 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 0826 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 0832 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 0846 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 0855 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 1005 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 1009 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 1013 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 1016 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 1029 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 1033 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 1038 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 1045 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 1138 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 1157 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 1215 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 1224 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 1228 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 1233 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 1237 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 1246 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 1250 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 1302 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 1307 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 1311 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 1317 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 1325 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 1332 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 1336 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 1341 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 1350 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 1358 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 1404 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 1407 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 1415 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 1419 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 1422 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 1427 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 1430 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 1444 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 1457 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 1500 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 1504 
CAT |c 20150921  |l MUB01  |h 1351 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1116 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160126  |l MUB01  |h 1448 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160126  |l MUB01  |h 1451 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160126  |l MUB01  |h 1523 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160126  |l MUB01  |h 1526 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160126  |l MUB01  |h 1530 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160126  |l MUB01  |h 1537 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160126  |l MUB01  |h 1541 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160126  |l MUB01  |h 1544 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160126  |l MUB01  |h 1550 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160126  |l MUB01  |h 1553 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160126  |l MUB01  |h 1557 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160127  |l MUB01  |h 1016 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160127  |l MUB01  |h 1018 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160127  |l MUB01  |h 1026 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160127  |l MUB01  |h 1029 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160127  |l MUB01  |h 1043 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160127  |l MUB01  |h 1047 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160127  |l MUB01  |h 1052 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160127  |l MUB01  |h 1055 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160127  |l MUB01  |h 1104 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160127  |l MUB01  |h 1114 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160127  |l MUB01  |h 1118 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160127  |l MUB01  |h 1123 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160127  |l MUB01  |h 1132 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160127  |l MUB01  |h 1135 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160127  |l MUB01  |h 1148 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160127  |l MUB01  |h 1152 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160223  |l MUB01  |h 0745 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160223  |l MUB01  |h 0748 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160223  |l MUB01  |h 0757 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160223  |l MUB01  |h 0800 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160223  |l MUB01  |h 0806 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160223  |l MUB01  |h 0823 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160223  |l MUB01  |h 0835 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160223  |l MUB01  |h 0839 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160324  |l MUB01  |h 0751 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160324  |l MUB01  |h 0754 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160324  |l MUB01  |h 1023 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160324  |l MUB01  |h 1035 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160406  |l MUB01  |h 0932 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160406  |l MUB01  |h 0937 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160406  |l MUB01  |h 0940 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160406  |l MUB01  |h 0944 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160406  |l MUB01  |h 1004 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160406  |l MUB01  |h 1008 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160406  |l MUB01  |h 1015 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160406  |l MUB01  |h 1019 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160406  |l MUB01  |h 1027 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160414  |l MUB01  |h 0931 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160414  |l MUB01  |h 0939 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160414  |l MUB01  |h 0953 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160414  |l MUB01  |h 1001 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160420  |l MUB01  |h 0810 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160420  |l MUB01  |h 0857 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160420  |l MUB01  |h 0902 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160420  |l MUB01  |h 0908 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160420  |l MUB01  |h 0913 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160420  |l MUB01  |h 0925 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160420  |l MUB01  |h 0939 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160426  |l MUB01  |h 0759 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160426  |l MUB01  |h 1458 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160426  |l MUB01  |h 1501 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160426  |l MUB01  |h 1510 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160426  |l MUB01  |h 1514 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160426  |l MUB01  |h 1519 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160426  |l MUB01  |h 1526 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160505  |l MUB01  |h 0818 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160505  |l MUB01  |h 0837 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160505  |l MUB01  |h 1115 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160505  |l MUB01  |h 1119 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160510  |l MUB01  |h 0756 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160510  |l MUB01  |h 0801 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160510  |l MUB01  |h 0824 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160510  |l MUB01  |h 0833 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160510  |l MUB01  |h 0852 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160510  |l MUB01  |h 1247 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160510  |l MUB01  |h 1247 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160510  |l MUB01  |h 1251 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160510  |l MUB01  |h 1257 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160510  |l MUB01  |h 1304 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160510  |l MUB01  |h 1309 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160531  |l MUB01  |h 1046 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160531  |l MUB01  |h 1120 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160601  |l MUB01  |h 0758 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160601  |l MUB01  |h 0802 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160601  |l MUB01  |h 0817 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160601  |l MUB01  |h 0830 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160601  |l MUB01  |h 0835 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160601  |l MUB01  |h 0856 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160601  |l MUB01  |h 0856 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160601  |l MUB01  |h 0939 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160601  |l MUB01  |h 0953 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160713  |l MUB01  |h 0832 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160713  |l MUB01  |h 0839 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160713  |l MUB01  |h 0842 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160713  |l MUB01  |h 0845 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160713  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160713  |l MUB01  |h 0901 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160713  |l MUB01  |h 0906 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160713  |l MUB01  |h 0911 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160713  |l MUB01  |h 0917 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160713  |l MUB01  |h 0926 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160713  |l MUB01  |h 0934 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160713  |l MUB01  |h 0944 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160713  |l MUB01  |h 0947 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160713  |l MUB01  |h 1002 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160713  |l MUB01  |h 1023 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160713  |l MUB01  |h 1029 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160713  |l MUB01  |h 1033 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160713  |l MUB01  |h 1042 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160713  |l MUB01  |h 1105 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160713  |l MUB01  |h 1113 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160803  |l MUB01  |h 0903 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160803  |l MUB01  |h 0906 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160803  |l MUB01  |h 0910 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160803  |l MUB01  |h 0914 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160803  |l MUB01  |h 0927 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160803  |l MUB01  |h 1139 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160803  |l MUB01  |h 1142 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160803  |l MUB01  |h 1344 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160803  |l MUB01  |h 1349 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160803  |l MUB01  |h 1357 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160803  |l MUB01  |h 1405 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160803  |l MUB01  |h 1419 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160809  |l MUB01  |h 0728 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160809  |l MUB01  |h 0743 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160809  |l MUB01  |h 0746 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160809  |l MUB01  |h 0750 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160809  |l MUB01  |h 0753 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160809  |l MUB01  |h 0810 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160810  |l MUB01  |h 0901 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160810  |l MUB01  |h 0914 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160810  |l MUB01  |h 0917 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160810  |l MUB01  |h 0921 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160810  |l MUB01  |h 0925 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160810  |l MUB01  |h 0929 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160810  |l MUB01  |h 0946 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160810  |l MUB01  |h 0958 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160810  |l MUB01  |h 1010 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160810  |l MUB01  |h 1025 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160823  |l MUB01  |h 1341 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160830  |l MUB01  |h 0937 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160830  |l MUB01  |h 0952 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170322  |l MUB01  |h 1301 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170322  |l MUB01  |h 1309 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170322  |l MUB01  |h 1315 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170322  |l MUB01  |h 1319 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170323  |l MUB01  |h 1136 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170413  |l MUB01  |h 1055 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170502  |l MUB01  |h 1117 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170502  |l MUB01  |h 1123 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170502  |l MUB01  |h 1133 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170502  |l MUB01  |h 1142 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170502  |l MUB01  |h 1151 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170502  |l MUB01  |h 1200 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170502  |l MUB01  |h 1208 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170502  |l MUB01  |h 1218 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170502  |l MUB01  |h 1232 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170502  |l MUB01  |h 1236 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170502  |l MUB01  |h 1245 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170502  |l MUB01  |h 1259 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170502  |l MUB01  |h 1306 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170503  |l MUB01  |h 1319 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170503  |l MUB01  |h 1329 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170503  |l MUB01  |h 1342 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170503  |l MUB01  |h 1355 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170503  |l MUB01  |h 1400 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170503  |l MUB01  |h 1406 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170503  |l MUB01  |h 1412 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170503  |l MUB01  |h 1417 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170503  |l MUB01  |h 1427 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170712  |l MUB01  |h 1045 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170712  |l MUB01  |h 1109 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170712  |l MUB01  |h 1113 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170712  |l MUB01  |h 1117 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170712  |l MUB01  |h 1122 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170712  |l MUB01  |h 1128 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170712  |l MUB01  |h 1137 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170712  |l MUB01  |h 1232 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0917 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1906 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1113 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-04-10 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 06/80 DIP  |5 4240740400  |8 20060915  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20170719  |r 20060915  |s dar 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d 06/80 DIP  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j SKFSS